Inicio > Activitats del grup > Els Debutants lluiten contra el mal temps

Els Debutants lluiten contra el mal temps

El Grup de Debutants organitza periòdics camps d’observació a localitats properes a Sabadell i als Observatoris del Montsec, a Àger, amb l’objectiu d’aprendre junts astronomia i gaudir en grup del cel. Tot i així, últimament han estat nombroses les vegades que el temps atmosfèric ens ha fet una mala passada i ens ha  frustrat els plans. És per aquesta raó que ens hem proposat lluitar contra el mal temps organitzant activitats i tallers alternatius. Així, els dies que haguem organitzat un camp d’observació, normalment en dissabte, i haguem de desistir degut als núvols, ens reunirem igualment a la seu de l’Agrupació Astronòmica de Sabadell per aprendre conjuntament diverses tècniques d’observació i portar a terme altres activitats a cobert.

 

Tant les dates dels camps d’observació com les activitats alternatives en cas de mal temps es proposen a les reunions bimensuals que el grup realitza a Sabadell. La propera reunió serà el dijous 13 de març a les 19.30 hores. Tots els socis que vulguin formar part del grup i participar en els camps d’observació i als tallers que organitzem només han de sol·licitar-ho a la Secretaria de l’Agrupació. Seran tots molt benvinguts, i la propera reunió serà una magnífica ocasió per a coneixer-nos.

Categories: Activitats del grup Tags:
  1. Sin comentarios aún.
  1. Sin trackbacks aún.
Debes estar registrado para dejar un comentario.