Inicio > Noticies > TV3 al Turó de l’Home

TV3 al Turó de l’Home

Viernes, 4 de febrero de 2011 daniferq Dejar un comentario Ir a comentarios

El passat 5 de Novembre, i des del pàrquing ubicat al costat de l’antiga caserna de telecomunicacions del Turó de l’Home, en Daniel Fernández i en Jaume Fernández, del grup de Debutants, juntament amb el Máximo Ruíz, el Ramon Moliner, l’Albert Bosch, el Carles Tricuera i el Carles Schnabel també socis de l’AAS, vàrem participar en la filmació d’un capítol d’una nova sèrie de TV3 que portarà el títol de “Fotografies”.

Com el seu nom indica aquesta sèrie parlarà de fotografia i en cadascun dels seus capítols es tractarà un tipus de fotografia diferent. Per exemple hi haurà un capítol dedicat a la fotografia submarina, un altre a la fotografia de moda, un a la d’animals,….i un dedicat a la fotografia de paisatge. Hi és en aquest capítol en concret i amb una durada aproximada d’uns 5 minuts, a on sortirem nosaltres com aficionats a la fotografia del “paisatge” del cel.

Així, en una nit fantàstica en la què el cel ni es movia (uns dels millors seeings que he vist) i en la què feia un fred considerable, cadascú es va dedicar a fotografiar un objecte i a deixar-se filmar per l’equip de TV3, al mateix temps que anava explicant en què consistia això de fotografiar el cel. En Daniel es va dedicar a fotografiar la nebulosa Dumbbel (M27), en Màximo la galàxia d’Andrómeda (M31), l’Albert la nebulosa Pacman (NGC281), en Ramon a fer una foto de la rotació del cel i Jo a filmar Júpiter amb la webcam. L’equip de TV3 comandat pel periodista-presentador Jordi Tortajada (conegut per la sèrie Històries de Catalunya) va venir poc preparat i es van pelar de fred. Si més no, l’ambient va ser molt bo en tot moment. Posteriorment, i un cop fets els processos escaients a cada fotografia, aquestes es van enviar a TV3, juntament amb d’altres que cadascú va voler enviar. A veure com es veuen per la tele!

No voldria acabar aquest escrit sense reflectir lo agradable que va ser el dia, en primer lloc per l’activitat en si, però també per la bellesa del paisatge de tardor que vam poder apreciar en el camí d’ascens fins el Turó de l’Home. Espectacular.

Encara no tenim notícies de quan es farà l’emissió de la sèrie ni, en concret, del capítol en el què som els “protas”. Inicialment semblava que començarien les emissions el gener-febrer, però les darreres informacions indiquen que no serà abans de l’abril i pel canal 33. Ja podeu preparar els vídeos, DVDs, Disc Multimèdia, Pens, el que sigui per gravar l’esdeveniment!! En quan tinguem notícies us ho fem saber.

Categories: Noticies Tags:
  1. Sin comentarios aún.
  1. Sin trackbacks aún.
Debes estar registrado para dejar un comentario.