Inicio > Propostes a debat > Proposta Camp Observació: dissabte 6/nov/2010 (Km24 a Talamanca)

Proposta Camp Observació: dissabte 6/nov/2010 (Km24 a Talamanca)

Viernes, 5 de noviembre de 2010 daniferq Dejar un comentario Ir a comentarios

Hola a todos,

Este sábado dia 6/11 será faborable para observar el cometa 103/p Hartley 2 magnitut 5.0 y tengo pensado ir al km24 en Talamanca si alguien quiere apuntarse podemos quedar a las 5 de la tarde delante de la Agrupación en el parking.
Recuerdo que no hay toma de corriente pero como dije anteriormente , con un bateria de coche y un convertidor 12v. a 230v se soluciona, precio unos 30 euros.
También hay que contar con el tiempo, pero a dia de hoy lunes “el Pico de tv3″ lo pone como bueno, espero que siga así para el sabado.
Si poneis en Google “observación astronómica km24 Talamanca” la primera web de la lista aunque es antigua vereis las fotos del lugar

JOAN FAINE

Categories: Propostes a debat Tags:
  1. nuri
    Viernes, 5 de noviembre de 2010 a las 07:52 | #1

    Joan gairebé segur que vindré, en tot cas et telefono per confirmar-ho.
    El que no podré ser a les 5 a Sabadell segurament vindré una mica més tard però si m’expliques el lloc segur que arribo.
    Sí que sembla que ha de fer bon temps. A veure si s’anima algú més.

    Núria

  2. daniferq
    Viernes, 5 de noviembre de 2010 a las 07:57 | #2

    Jo dic el mateix que la Nuri, que segurament vindré.En tot cas us enviaré un correu a tots dos el dissabte al mati/migdia i us ho confirmo , ok? .
    I els demés, vinga!! a veure si us animeu!!

    Daniel.

  3. Merce
    Domingo, 7 de noviembre de 2010 a las 13:19 | #3

    Hola,
    Com va anar?
    Ahir a Àger el cel estava mig mig…. a més la reunió va acabar molt tard…
    Vosaltres vau poder observar?

  4. Núria
    Lunes, 8 de noviembre de 2010 a las 09:02 | #4

    Va anar força bé i vam passar una bona estona.
    Observació visual explorant alguns cúmuls oberts i d’altres globulars i el cel de la constel.lació de Perseus.

    En Joan va fer un pel.lícula de Júpiter que per cert em va servir per “repassar” el que ens havia explicat al Taller de Sallent.

    I per variar a partir d’un moment els núvols i boires van anar envaint-ho tot, això més una humitat important ens va fer plegar relativament aviat.

  5. Lluís Romero
    Martes, 9 de noviembre de 2010 a las 23:51 | #5

    Hola a tothom, em dic Lluís Romero, visc a Granollers i desde fa poc que soc soci de l´agrupació i espero aviat poder estar xerrant amb vosaltres de temes interessants, però abans vull posar-me una mica al dia i he començat el curs On-line d´iniciació a la Astronomia i quan l´acabi, estaré una mica més disposat per quedar algún dimecres i poder coneixeus. De moment tinc uns prismàtics Celestron 15×70 i he pogut fer algunes observacions…mentrestant estic dissenyant un telescopi Newton de 250 i espero tenir-ho acabat pel any vinent. Bé només espero algún dia poder conèixer persones d´aquest entorn per anar fent amics que pel que veig hi ha gent amb moltes inquietuds i molt sana. Vindré aquest dissabte 16 de Novembre a la agrupació a veure si puc veure alguna cosa més amb companyia de tots vosaltres. Moltes gràcies i fins el dissabte. Ll.Romero.

  1. Sin trackbacks aún.
Debes estar registrado para dejar un comentario.