Inicio > Activitats del grup > Migració de les Actes al Fòrum

Migració de les Actes al Fòrum

Sábado, 21 de septiembre de 2013 F. Xavier Valldeperas Dejar un comentario Ir a comentarios

Migració de les Actes al Fòrum

 

Companys,

D’acord amb el que vàrem decidir en reunions anteriors, he passat totes les actes de les reunions del grup a l’espai Fòrum de Debutants (http://forum.grups.astrosabadell.org). Recordeu que heu de ser socis de l’Agrupació Astronòmica de Sabadell per accedir al fòrum, i heu d’haver estat validats (heu de disposar de l’usuari i la contrasenya).

Per aquells que visiteu el nostre Blog i no sou membres del Grup de Debutants, sapigueu que ens reunim periòdicament a la seu de l’Agrupació Astronòmica de Sabadell amb l’objectiu d’acordar les dates i les localitats dels camps d’observació que realitzem aprofitant les nits de Lluna nova, organitzem tallers i xerrades i, sobretot, aprenem conjuntament tot gaudint de la companyia mútua. El resum de les reunions el compartim amb aquells que per un motiu o un altre no han pogut assistir. D’altra part, el fòrum serveix també per compartir experiències, fotografies, idees, etc.

Si esteu interessats en astronomia, en sapigueu molt o poc, i voleu gaudir d’aquesta afició en companyia, no dubteu en venir-nos a veure a l’Agrupació. Rebreu una calorosa benvinguda per part de tothom.

 

F. Xavier Valldeperas

Categories: Activitats del grup Tags:
  1. Sin comentarios aún.
  1. Sin trackbacks aún.
Debes estar registrado para dejar un comentario.