Inicio > Activitats del grup > Camp d’Observació a Àger del 8 de juny 2013

Camp d’Observació a Àger del 8 de juny 2013

Camp d’observació a Àger

8 de juny 2013

 

Tant contents, com sempre…

“Meteoblue” (un company inseparable) ens havia dit que cap a les 17 hores de dissabte el cel començaria a fer net, en un primer moment ho semblava, en un segon moment (cap a les 20 hores) seguia semblant-ho, vam muntar els telescopis i tot estava a punt… però a l’hora de la veritat a partir de les 22, no va ser així, cada vegada hi havia més i més núvols, resumint cap a les 23:30 ho endreçàvem tot i cap a casa.

Durant l’espera vam aprofitar per conèixer millor les muntures, els cercles d’Ascensió Recta i Declinació, alinear bé el buscador, etc.

En tot cas, aquest cop, com en algunes ocasions de la temporada passada, vam aprofitar el matí, vam fer una visita al Centre d’interpretació de l’Energia, a la Central  hidroelèctrica de Canelles i a la Cova Negra. Una visita de 3 hores llargues però ben interessant.

 

En  Ramon Moliner, responsable dels observatoris del Montsec, va ser  qui ens va proposar aquesta activitat i qui es va cuidar de concertar-la, una molt bona idea.

Si la nit no ens va acompanyar sí el dia. Val la pena que preparem “activitats de dia” quan anem a Àger per aprofitar el desplaçament.

 

Núria Franch

Categories: Activitats del grup Tags:
  1. Mercè
    Domingo, 9 de junio de 2013 a las 21:23 | #1

    Hola,
    Jo vaig tenir més sort a la nit. A Freixinet vaig tenir un cel magnífic fins a les 2:30h de la matinada. Després si que ja van venir els núvols.
    A veure si puc venir a la sortida de juliol!

  1. Sin trackbacks aún.
Debes estar registrado para dejar un comentario.