Inicio > Noticies > Creat un nou grup de treball d’estrelles dobles

Creat un nou grup de treball d’estrelles dobles

Jueves, 31 de marzo de 2011 daniferq Dejar un comentario Ir a comentarios

El nou grup participa en el projecte SEDA-WDS, un projecte de col·laboració pro-am que te com a objectiu l’estudi de sistemes dobles considerats “abandonats” (neglecteds), els quals no han estat observats ni revisades les seves dades en més de 20 anys. El projecte SEDA-WDS persegueix la millora i actualització de les dades del Washington Double Star Catalog (WDS) del USNO.

El grup, format per alguns membres del grup de debutants i altres socis de l’Agrupació, s’ha reunit en varies ocasions per realitzar diversos tallers de reducció de dades, els quals han estat impartits pel també soci de l’AAS Ignacio Novalbos. També ha pogut realitzar ja la primera sessió d’observació amb el telescopi i la càmera CCD de l’Agrupació Astronòmica de Sabadell.

Categories: Noticies Tags:
  1. Sin comentarios aún.
  1. Sin trackbacks aún.
Debes estar registrado para dejar un comentario.